Contacteaza-ne
 

    Evoluam           
impreuna
 
 
 
Prima pagina
Despre noi
Alpha Bank Romania
Actionari si Consiliu de Administratie
Serviciile Noastre
Politica de Finantare Leasing
Echipamente Disponibile
Vehicule Disponibile
F.A.Q Leasing
Cariere
Contact
Informatii utile:

Curs valutar Alpha Bank
Cotatii EURIBOR 3M

Protectia consumatorului - ANPC Protectia Datelor cu Caracter Personal Politica privind Modulele Cookie Termeni si Conditii
Daca intentionati sa va dezvoltati cariera profesionala intr-una dintre cele mai importante companii din domeniul financiar bancar , aveti acum sansa sa va alaturati Alpha Leasing Romania IFN.

Personalul Alpha Leasing Romania IFN reprezinta cel mai important activ al companiei, fiind considerat cheia succesului in afaceri. Pentru a va alatura companiei Alpha Leasing Romania IFN trebuie sa dovediti puternice calitati analitice, sa fiti capabili sa analizati riscurile in afaceri, dedicati in tot ceea ce intreprindeti, sa tintiti cele mai bune rezultate in munca, sa fiti entuziasti, sa aveti capacitatea de a invata repede si sa dovediti un spirit de echipa. Alpha Leasing Romania IFN va ofera nu numai o cariera de succes , dar si un mediu propice educarii continue, de manifestare a creativitatii, spiritului de echipa si de transpunere in practica a ideilor.

Alpha Leasing Romania IFN isi actualizeaza permanent baza de date cu CV-uri, astfel incat sunteti invitati sa verificati Pozitiile disponibile si in functie de cerintele postului, sa trimiteti CV-ul si o scrisoare de intentie, specificand pozitia pentru care aplicati, la urmatoarele adrese:

e-mail: jobs@alphaleasing.ro
fax: 021 314 90 24-25

POSTURI DISPONIBILE

Administrator Credite