Contacteaza-ne
 

    Evoluam           
impreuna
 
 
 
Prima pagina
Despre noi
Alpha Bank Romania
Actionari si Consiliu de Administratie
Serviciile Noastre
Politica de Finantare Leasing
Echipamente Disponibile
Vehicule Disponibile
F.A.Q Leasing
Cariere
Contact
Informatii utile:

Curs valutar Alpha Bank
Cotatii EURIBOR 3M

Protectia consumatorului - ANPC Protectia Datelor cu Caracter Personal Politica privind Modulele Cookie Termeni si Conditii

Gama noastra de servicii

Alpha Leasing se pozitioneaza drept un partener de incredere pentru a sprijini initiativele de afaceri ale clientilor si colaboratorilor sai.

Leasing auto - Alpha Leasing finanteaza o gama variata de vehicule noi (autoturisme, vehicule comerciale etc.) insa va ofera posibilitatea de a achizitiona si vehicule second-hand din parcul propriu la preturi promotionale. Durata contractului de leasing variaza intre 12 si 60 de luni, avansul minim porneste de la 10%, iar dobanda se calculeaza in functie de Euribor 3 luni/Robor 1 luna + marja care poate varia in functie de proiect si de bonitatea clientului.

Leasing echipamente - Alpha Leasing finanteaza achizitionarea celor mai noi tehnologii in materie de aparatura medicala, industriala, electronica, etc. Compania noastra a stabilit si mentinut relatii de colaborare apropiate cu principalii furnizori de echipamente, astfel incat clientii companiei sa beneficieze de cele mai bune produse din domenii diverse de activitate. Referitor la structura de leasing, oferim posibilitatea unui avans pornind de la 10%, perioada leasing-ului fiind de maximum 60 de luni. Exista si optiunea unei perioade de gratie la capital, pentru proiectele care prezinta o justificare in acest sens.

Leasing imobiliar - Alpha Leasing vine in intampinarea partenerilor sai cu o oferta de finantare avantajoasa de tipul sale-and-lease-back care asigura lichiditati imediate clientului in vederea crearii de noi oportunitati de investitii; durata de finantare poate ajunge pana la 120 de luni, iar oferta se adreseaza finantarii de cladiri de birouri, centre logistice, hale industriale, centre comerciale sau alte spatii comerciale. De la caz la caz, in urma analizei, se poate lua in calcul un proiect de refinantare.

Alpha Leasing promoveaza transparenta si flexibilitate in relatia cu clientii, astfel incat intreg procesul de finantare este explicat in detaliu inainte de stabilirea unei relatii contractuale.

Pentru a beneficia de o oferta specifica si o schema de calcul personalizata, va rugam sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.